Demigods - The Return
Aко сте един от феновете на поредицата на Рик Риърдън-това е вашето място!Това е роул-плей форум,където можете да пресъздадете любимия си герой,или някой измислен от вас.Бъдете герой на Олимп и се присъединете!Smile 
ИндексPortalКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход

Share | 
 

 Създаване на полубог

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Арън Стоун
Rank:учител по Езда на Пегаси
avatar

Брой мнения : 28
Join date : 14.08.2011
Местожителство : Лагера

Character sheet
Години: 19
БФФ:
Гадже:

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на полубог   Пон Авг 15, 2011 12:25 am

готово
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Пайпър Маклийн
Ръководител на хижата на Афродита,дъщеря на Афродита
Ръководител на хижата на Афродита,дъщеря на Афродита
avatar

Брой мнения : 249
Join date : 11.04.2010

Character sheet
Години: 19
БФФ: Анабет Чейс
Гадже: няма

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на полубог   Пон Авг 15, 2011 12:28 am

одобрен си
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://heroes-of-olympus.forum-motion.com
Кари Търнър
Rank:дете на Танатос
avatar

Брой мнения : 5
Join date : 15.08.2011

Character sheet
Години: 19
БФФ: -
Гадже: -

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на полубог   Пон Авг 15, 2011 4:37 amИме:
Кари Търнър / Цялото име – Каролин

Тълкуване на имената:
Някой смятат че името идва от Иврит,а други от Германия. Името,Каролин на Иврит значи – смел,силен,загрижен.

Други имена/Прякори:
Често ме наричат Кара,Карол,аз предпочитам Кари.

Години:
19

Семейство и приятели:
Все още нямам много приятели,понеже не съм от общителния тип,но се сещам за едно момче – цялото му име бе Харитон,на кратко му виках Хари,той почина но винаги ще бъде най-добрия ми приятел.

Баща – Танатос
Майка – Андромеда

История:
Казвам се Каролин,а Търнър идва от липсата на фамилия когато съм била родена. Родена съм на остров Крит- където живях-,не много отдавна преди повече от деветнадесет години. Майка ми се е наричала Андромеда,но не е била онази принцеса от Легендите,въпреки че е била още по-красива. За съжаление тя издъхнала още при раждането,чувала съм единствено разкази за нея от осиновителката ми – Ирис. Всички те имаха особени имена,красиви и древногръцки,но аз,аз нямах такова име,бяха решили да ме нарекат Каролин,както е желала майка ми. Израснах доста спокойно дете,въпреки че имах проблеми с гневът от време на време,страшен гняв ме заливаше,а когато това се случеше обикновено някой около мен сериозно пострадваше. Ирис си мълчеше,а когато Хари се появи всичко се промени. Той бе удивителен,красив,по-красив от всеки Бог,поне според мен. Той бързо стана мой най-добър приятел,бяхме неразделни,поне докато една вече не издъхна,просто ей така. Бяхме се скарали жестоко,пожелах си да умре,хванах ръката му,а той просто издъхна.. Тогава Ирис вече не можеше да мълчи,разказа ми за това че съм дъщеря на Танатос,богът на смъртта и тогава всичко,целият ми живот започна да има смисъл. Ирис каза че било време да ме прати на специално място – лагера за нечистокръвните,децата на боговете.

Външен вид

Цвят на очите:
Сини,почти зелени

Цвят на косата:
Руса
Височина:
1.87

Физическо описание:
Слаба,но не анорексично слаба. Не харесвам прекалено слабите момичета,вманиачени във външния си вид. Имам оформен таз,както ръце,лицето ми е симетрично,до колкото може да бъде едно лице,носът ми е нормален,ако не бях дете на бог,щях да съм напълно нормално момиче.

Характеристика

Характерни особености:
Прекалено избухлива съм,това винаги ми е било проблем. Мразя когато някой ме лъже,мислейки си че аз не знам,но в същото време ми е страшно интересно да слушам. Обичам да помагам на тези,които наистина се нуждаят от помощта ми. Студена съм като цяло,не обичам да се привързвам към хората.. защо и да го правя? Те така или иначе си отиват рано или късно,по един или друг начин. Рядко някой може да ме накара да се усмихна искрено,обичам да се забавлявам и то много.

Страхове:
Нямам страхове.. може би от паяци? Също така ме е страх от това да не остана напълно сама,заради характера си.

Способности :
Чрез докосването си ,децата на Танатос ,могат да убият човек или да извадят душата му от тялото и да я вселят в което тяло пожелаят.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Пайпър Маклийн
Ръководител на хижата на Афродита,дъщеря на Афродита
Ръководител на хижата на Афродита,дъщеря на Афродита
avatar

Брой мнения : 249
Join date : 11.04.2010

Character sheet
Години: 19
БФФ: Анабет Чейс
Гадже: няма

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на полубог   Пон Авг 15, 2011 5:28 am

одобрена
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://heroes-of-olympus.forum-motion.com
Катрин Ърншоу
Rank:дете на Афродита
avatar

Брой мнения : 4
Join date : 15.08.2011

Character sheet
Години: 17
БФФ: ---
Гадже: ---

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на полубог   Пон Авг 15, 2011 6:43 am

Лични данни


Име:
- Как се казваш, момиче ? - твърдият глас на непознатия издаваше някаква заповедническа нотка, която накара цялото ми тяло да се разтрепери. Бях уплашена. Не знаех какво иска и въпреки това преглътнах, за да мога да отговоря на въпроса му спокойно.
- Катрин.. Катрин Ърншоу.

Тълкуване на имената:
- Хубаво име ! Отговаря на произхода ти. - обясни развълнувано, но от тона му личеше, че ще продължи. колебаеше се. - Какво означава името ти ? - измъмри накрая и се впи в очите ми с грубо очакване.
- До колкото знам означава чист, непорочен. - този път гласа ми трепна съвсем за кратко, докато споменавах думата "чист".. Не че е бях, просто се уплаших от погледа му. Така преценяващ и зловещ.

Други имена/Прякори:
- Кат, Кати, милата ми. - изгука той прекалено грубо, за да звучи като ласка.

Години:
- На колко си години, Кати ? - пое той по-нежно и заинтригувано впивайки тъмните си мътни очи право в мен. Пронизваше всяка част от тялото ми.
- Седемнадесет, господине. - отговорих разтреперана от погледа му. Дръпнах се назад.

Семейство и приятели:
- Баща ти умря миналата събота, нали ? - попита видимо развеселено, сякаш това, което казваше бе хубаво. Очите ми се наляха със сълзи. Толкова ми липсваше, а дори не бях успяла да се сбогувам. Само кимнах. - Знаеш, че майка ти е Афродита.. Приличаш на нея. - ухили се и докосна лицето ми. Внезапно бе обзе гняв, но се опитах да го сдържам.

История:
- Разкажи ми всичко. Искам да знам. Искам да го слушам отново и отново.Интересна си ми. - примоли се той с такова детско лице. Ако не го бях видяла нямаше да повярвам, че може да направи такова хубаво изражение. Дори ми се стори красив.
- Родена съм в малко градче преди време. Не познавах майка си, но пък татко ми бе достатъчен, за да живея добре сред обществото. - една сълза се отрони от окото ми и бавно се търкулна по бузата ми.
- Помня когато бях на пет или пет и половина. Бях се скрила в кокошарника. Страхувах се от лошото куче, което все тичаше подир мен, за да ме захапе. Беше голямо, красиво и много, много зло. Не разбирах защо, но ме мразеше.
Стоях в кокошарника през цялата нощ. Татко ме бе търсил из градината и гората. Къде ли не, а накрая ме бе открил заспала. Когато ме намери очите му бяха насълзени от уплаха. "Кати, Кати" развика се и веднага се втурна да ме прегръща. Беше се разтревожил за мен. "Съжалявам, татко. Кучето ме подгони." обясних му и се сгуших в него, а той само се разсмя и целуна челото ми. "Глупавичката ми. Кучето нямаше да те нарани. Само щеше да полае, но откъде можеш да знаеш ти ?" ухили се и ме заведе в стаята ми. - усмихнах се при спомена и неохотно избърсах сълзата. - Бях доста игриво и опърничаво дете.
Когато навърших дванадесет, тя се появи. Беше красива и божествена с русите си коси и тези запленяващи сини очи. Татко я позна веднага, дори й се поклони. Аз не знаех коя, но я чувствах близка. тя протегна крехките си бледи ръце и съвсем неочаквано вече бях до нея обгърнала я с ръце. Тя ме поведе към Олимп. Татко ме пусна без да му мисли особено. Беше доволен, че се срещам с майка ми. - замълчах за миг, за да прескоча малките подробности. Беше безсмислено да разказвам всеки един миг, дори не помнех всичко. Пътят бе странно уморителен.
- Там ме научиха на разни маниери, как да се обличам и храня. Всичко, което подобава за една Богиня. След като научих всичко, Афродита реши за редно да ме даде в някакъв лагер. отново обучение. Стигнах до тук след като успях да избягам. Бях успяла да накарам непознатите да изпитват съжаление към мен макар и да не го заслужавах. Пуснаха ме толкова лесно. Сега съм тук и .. Не знам кой си. - промълвих, а той само поклати глава.

Външен вид

Цвят на очите:
- Кати, Кати, Кати.. Тези твои любопитни, сини очи. толкова са омайни. - започна. Не разбрах какво се опитва да направи, но само кимнах вдървено.

Цвят на косата:
- Ами косите ти ? Чисто злато, толкова меки и нежни. Като копринен водопад. - продължи с ласкателствата, увеличавайки неспокойството ми.

Височина:
- Нисичка ми се струваш.. Около метър, седемдесет и три, до колкото мога да преценя. - повдигна вежди и прокара ръка по лицето ми. Опитах се а се дръпна, но едва ли щях да имам този шанс.


Физическо описание:
- Толкова си красива. Лицето ти е тъй бледо и нежно. Сякаш, сякаш си от порцелан.. Тялото ти перфектно и сексапилно. Ами устните. те са любимата ми част от теб. Омайни и недокоснати от никой. Майка ти доста те пази. - отбеляза той и сви соите собствени устни недоволно.

Характеристика

Характерни особености:
- Какво да ти кажа, малката ? - въпросът бе риторичен. Нямаше нужда да отговарям, но се притесних от факта, че все пак го задава. По филмите това вещаеше лоши неща.
- Ти си толкова крехко създание. Толкова добродушна и невинна. Често страдаш от това, но това никога не те е спирало. Понякога си доста упорита и често мрънкаш ако не постигнеш своето, но иначе си тиха. Забелязал съм го. Толкова си срамежлива, дори сега.. Виж как се изчерви, Кати. ... Всъщност съм изненадан, че си подвела пазачите. Ти си най-искреното създание което познавам, караш ме да се срамувам. - престореното му съжаление ме подразни, но замълчах.. За мое добро предполагам

Страхове:
- Оу, нека не пропускаме страховете ти. Като този налудничав страх от насекоми. Цялата настръхваш щом ги зърнеш, ами паяците !? - засмя се. - Ами страха ти от кръв. Буквално припадаш щом я подушиш или дори зърнеш.

Способности :
- Пропуснахте способностите ми , господине. - намесих се. Бавно започнах да се бъркам в емоциите му. Той рухна на земята вбесено. Крещеше да се махна от главата му, но аз не го послушах. Продължих докато непознатият не загуби създание. При първа възможност хукнах да бягам.
Върнах се в лагера без намерение да го напускам повече !


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Пайпър Маклийн
Ръководител на хижата на Афродита,дъщеря на Афродита
Ръководител на хижата на Афродита,дъщеря на Афродита
avatar

Брой мнения : 249
Join date : 11.04.2010

Character sheet
Години: 19
БФФ: Анабет Чейс
Гадже: няма

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на полубог   Пон Авг 15, 2011 3:56 pm

Одобрена,добре дошла (:
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://heroes-of-olympus.forum-motion.com
Шарлин Май
Rank:дете на Аполон
avatar

Брой мнения : 22
Join date : 23.08.2011

Character sheet
Години: 17
БФФ:
Гадже:

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на полубог   Вто Авг 23, 2011 8:36 pm

Лични данни

Име: Шарлин Май

Тълкуване на имената: просто любимото име на майка и'

Други имена/Прякори: Шар, Ши, но по-добре я наричайте просто Шарлин

Години: 17

Семейство и приятели: баща- Аполон, майка- Елизабет

История: Родена е във Вашингтон, но не остава там. Майка и' пътува около света и мъкне след себе си детето, смятайки, че така ще предпази дъщеря си от чудовищата, което не е чак толкова невярно, защото даже след пет години, те не се натъкват на чудовища. Веднъж на Елизабет и' се налага да остави Шарлин на брат си в Ню Йорк, но когато се връща след два дни, вижда брат си мъртъв, а малката дъщеря на Аполон свита в ъгъла и гледаща като притиснат в ъгъла звяр. След кратък разговор, разбира, че са ги нападнали фуриите. Съществата не са убили момиченцето, защото то извикало на помощ светлината и ги пропъдило, но за чичо и' вече било твърде късно. Оттогава Елизабет не оставя дъщеря си сама нито за миг ( може би защото е единственото, което и' е останало от Аполон ). На дванадесет я праща в лагера на Нечистокръвните и тя стои досега там. За 12 рожден ден, Аполон и' подарява лък със стрели, както и меч, и копие. Лъкът може да се превръща на лира

Външен вид

Цвят на очите: сини

Цвят на косата: рус

Височина: 1.70

Физическо описание: тя е висока, стройна, с царствена осанка

Характеристика

Характерни особености: държи се дръпнато от всички, не се сприятелява бързо, мълчи, но когато дойде време за бой, дава команди, при това умни, има много точни и премерени движения, но пак разчита само на себе си. Човек би казал, че е като вълк-единак.

Страхове: има страх от затворени пространства

Способности: бива си я с музиката, с лъка много, а и понякога може да борави със светлината и, доста рядко, може да пророкува, но не я бива много с леченията

нещо не мога да сложа снимка...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Пайпър Маклийн
Ръководител на хижата на Афродита,дъщеря на Афродита
Ръководител на хижата на Афродита,дъщеря на Афродита
avatar

Брой мнения : 249
Join date : 11.04.2010

Character sheet
Години: 19
БФФ: Анабет Чейс
Гадже: няма

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на полубог   Сря Авг 24, 2011 5:37 pm

Одобрена!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://heroes-of-olympus.forum-motion.com
Елена Катлийн

avatar

Брой мнения : 1
Join date : 04.09.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на полубог   Нед Сеп 04, 2011 11:28 pm


Име: Елена-Вивиан Катлийн

Тълкуване на имената: Кръстена е на Елена от Троя, а второто й име - на Дамата от Езерото от легендата за Крал Артур.

Други имена/Прякори: Виви, Вив, Вия, Елен, Лени, Лен, но по-често я наричат с цялото й име.

Години: 17

Семейство и приятели: Джеймс е името на човешкия й баща; майка й е Атина Палада.

История: Момичето е отраснало с баща си в Детройт, Мичиган. Тя винаги имала каквото й е нужно - играчки, книги, перфектното училище - освен вниманието на който и да е от двамата родители. Баща й е знаел за полубожествения й произход и й казал още когато тя била толкова малка, че дори не се шокирала - просто отраснала с тази мисъл. Знаел, че майката на дъщеря му е Атина Палада, но това не го впечатлявало по никакъв начин, а и нямал много време за нея, понеже притежавал собствен бизнес и постоянно ходел по какви ли не съвещания и срещи. От липсата на общуване единственият резултат бил постоянни караници между двамата, особено когато изключванията й от училище й импулсивните й реакции зачестявали все повече с годините.
Елен имала невероятно въображение и постоянно пишела разкази и текстове на песни, още когато била прекалено малка за това. Научила се да чете на четири години. Не я бивало много в математиката, но това бил последния й проблем в училище, откъдето постоянно се оплаквали от нея, колкото и да се стараела тя...
Накрая, безсилен пред всичко това - и донякъде без желание да се занимава повече с така наречената си дъщеря, Джеймс я пратил в лагера на Нечистокръвните, защото не можел повече да издържи напрежението от отглеждането й, чудовищата, които се навъртали около нея, странните й сънища нощем... Просто не могъл да го понесе и направо я закарал до Лонг Айлънд.
Елена приела факта, че ще я оставят там, много спокойно, дори като че ли се зарадвала. Тогава тя била на девет години и е там и до ден-днешен.

Външен вид

Цвят на очите: Кафяви

Цвят на косата: Меденорус

Височина: Метър и шийсет и седем

Физическо описание: Елена заслужава името си, тъй като наистина може да бъде наречена "Красива". Има много обаятелно излъчване и може да бъде много убедителна. Всъщност, когато за пръв път е пристигнала в лагера, я помислили за дъщеря на Афродита. Слаба е, но не и кльощава - никога не е била такава, сравнително висока, макар тя самата да не е особено доволна от ръста си. Лицето й има сърцевидна форма, очите й са ясни и изразителни, устните й - плътни. Пръстите й са дълги и тънки, като на пианистка. Няма бретон. Косата й е права и е стигала почти до кръста й, макар сега да я е подстригала и е малко под раменете й. Когато има буря, добива червеникави оттенъци.Когато има време и възможност, обича да облича рокли, обувки на високи токове и т.н. Усмивката й е топла, жестовете и походката й са леки и непринудени.

Характеристика

Характерни особености: Много е импулсивна и - нетипично за дъщеря на Атина - много често действа, без да мисли. Лесно се ядосва. Много държи на справедливостта и винаги се опитва да защити някой, който е несправедливо обвинен в нещо - дори когато не харесва този някой. Мрази хора, които се отнасят зле към по-слабите. Много е жалостива и наистина емоционална. Обича да пише разкази и песни; не може да издържи и пет минути без да пише нещо или да тренира. Пада си доста хиперактивна. Бързо се доверява на хората, защото винаги от пръв поглед разбира на кого може да разчита и кой би могъл да е неин приятел. Ако веднъж някой й падне в очите, трудно може да спечели доверието й отново. Може да бъде много упорита и амбициозна и почти никога не се отказва от това, което иска. Има малко странно чувство за хумор, но когато поиска - и когато се отпусне - може да бъде душата на компанията.

Страхове: Не се страхува от почти нищо; може истински да се стресне само когато някой неин близък е застрашен.

Способности: Винаги има идея как да се справи с всеки проблем, много е талантлива и изобретателна.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
vikosБрой мнения : 1
Join date : 15.10.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на полубог   Съб Окт 15, 2011 4:24 pm

Лични данни

Име: Виктор Летум

Тълкуване на имената: Виктор - победител (латински)
Летум - смърт (латински)

Други имена/Прякори: Вик, Вико
Години: 16

Семейство и приятели: Баща - Хермес
Майка - Дженифър Летум

История: Виктор още от малък знае, че баща му е починал в автомобилна катастрофа. Майка му през целия му живот се е опитвала да го накара да повярва в този факт и никога не отговаря с друго на въпросите на Вик. Все пак тя така и не е разбрала за това кой е бащата на момчето и се е упреквала, че тя е виновна за това синът й да остане без баща. Друго странно в живота на момчето е че майка му много ненавижда крадците и лъжците, а Летум е много добър крадец. Всъщност той го прави без да го забелязва. Просто усеща добрите възможности и никой не го усеща. Има цяла колекция от откраднати дреболии. От бонбони, когато е бил на две - три години, през цели тестета от най - добрите бейзболни картички когато е бил десетгодишен, като се стигне до телефони и Ipod - и.Все пак на 16 - тия му рожден ден над главата му се появява петелът, символ на бога Хермес.

Външен вид

Цвят на очите: Кафяв

Цвят на косата: Кафява

Височина: 170 см

Физическо описание: Строен, тялото му е добре оформено.

Характеристика: Понякога се чувства недооценен, но по принцип е весел забавен и се опитва да пуска шеги.

Характерни особености: Обича да прави мръсни шеги и да преджобва от време на време приятелите си, но после им връща парите или заграбеното, докато за непознати или врагове не си прави труда да връща нещо.

Страхове: От височини, затова се надява да не се сдобие с крилатите обувки или шапка на баща си.

Способности: Умее да краде или прави мръсни шеги доста умело.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Андромеда Ейджън

avatar

Брой мнения : 1
Join date : 22.10.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на полубог   Съб Окт 22, 2011 6:53 am

Име: Андромеда Гуинивър Ейджън, Години: 16 години
Майка - Гуинивър Ейджън; Баща - Аполон
Тълкуване на името: Андромеда се казвала една чудно хубава девойка, дъщеря на царя и царицата на Етиопия - Цефей и Касиопея.
Прякори: Ан, Дромеда, АндиВъншен вид:
Андромеда притежава тъмно кестенява красива мека коса спускаща се по гърба й, зелени очи, в който човек може направо да се загуби, червени леко бухнали устни и естествено - нежна бледа кожа. Има стройна, добре поддържана фигура и дълги пръсти на ръцете, като на момиче, свирещо китара или пиано. Каквото й да облече изглежда прекрасно. Кожата й е мека и приятна за допир. Както казват хората, познавали единия й родител - метнала се е изцяло на майка си. Теглото й е точно 41 килограма, а височината - 1.80. Всеки познаващ гръцката митология може да каже, че напълно заслужава името си - красива е като Андромеда. Даже още повече. Когато отишла в Лагера на Нечистокръвните много умували на кой може да е дъщеря. Някои казвали Атина, други Афродита, трети пък били убедени, че е на Аполон.

Характер:
Умна, талантлива, спокойна. Тези думи я описват най-добре. Изключително точна е в стрелбата с лък и има нежен, приятен глас. Свири на лира, цигулка, пиано и арфа. Характера й е мил, сдържан и интелигентен. Винаги мисли преди да действа и винаги има план. Затова в началото я мислели за дете на Атина. Най-важното за нея са семейството, приятелите, справедливостта, ума и умението в битка. Мрази да я обиждат и винаги се обажда на правилното място. Истината е, че Гуинивър е имала също тези качества и затова богинята Атина е бдяла над нея. Андромеда е една от малкото богове, които нямат Дислекция и СДВ.

История:
Всичко започнало, когато самият бог Аполон се влюбил в красивата Гуинивър, която имала нежен, мил глас. Опянен от чудната жена, Аполон слязъл на земята в човешки вид и постепенно започнал да ухажва майката на Ан. Тя по едно време също се влюбила в него и по-късно очаквала дете. Богът на музиката си тръгнал една седмица след раждането на Андромеда, като преди това казал на майка й кой е всъщност. Тя му повярвала, чак след като и е доказал. Гуинивър решила да кръсти детето си Андромеда, просто защото това й е било любимото име, а и била запозната с историята на това име. На 17 Ноември, в болницата в Ню Йорк се чуло... тишина. Просто тишина. Когато Ан се родила единствено гледала с любопитство всичко наоколо. Отраснала с много грижи и любов в богат, хубав апартамент в Ню Йорк. Гуинивър й казвала, че баща й е бил изчезнал, защото Аполон преди я бил предупредил да не й казва. Живеела щастливо до денят след шестнадесетият й рожден ден. Тогава всичко се объркало. Като всеки ден, Андромеда отишла на училище, най-добрият й приятел я е извел от училището, бягайки от учителят им по Английски. По пътя преподавателят разкрива истинската си форма и се оказва... минотавър. Той ги настига и наранява сериозно Ан по рамото. Единственото, което помни след това е, че се озовава на меко легло, а пред нея стои приятелят й и й дава нещо за ядене. Веднага и стана по-добре, като го изяде. Имаше вкус на боровинки, крем карамел и пържени картофи със сирене и пържола. Един ден след това я признаха, като дъщеря на богът на музите, танците и предсказанията - Аполон.
Способности:
Артистична, красива има лекарско умение и е изключително точна в стрелбата с лък.
Страхове:
Страхува се, когато някой приятел е застрашен и от... зомбита. Това са най-големите и страхове.

П.П. После ще оправя смисловите и правописни грешки.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Андромеда Паркър
Rank:дете на Афродита


Брой мнения : 1
Join date : 06.11.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на полубог   Нед Ное 06, 2011 4:00 amЛични данни


Име: Андромеда Паркър

Тълкуване на имената: Майка и се казвала Андромеда

Други имена/Прякори: Ани / Анди / Дроми и Ержи

Години: 16

Семейство и приятели: баща- Паркър, майка- Афродита

История: Дроми е родена в Флорида. Като става на десет вече има много приятели но и се налага да тръгне на път с баща и. Той никога не и казва защо нито пък и казва нещо за майка и. Ходила е в стотици градове острови и страни. Един път отсядат в Хавай за два месеца и чудовища започват да изникват и да ги нападат. Андромеда се отървава на косъм но баща и плати висока цена онзи ден. Живота си. Оттогава Дроми започва да пътува около света с парите на баща си. Когато те свършват тя прибегва до измама. Отчаяна Дроми решава да отиде в един от най-известните градове в света. Ню Уорк. Обаче това бе още една много лоша постъпка. Тогава започват да я нападат десетки чудовища. Отчаяна момичето среща един Сатир. Момчето разкрива света какъвто е и обеснява всичко на падналото от небето момиче и тя разбира че е в огромна опасност. Сатира я отвежда до Лагера където тя ще има безброй приключения.

Външен вид:
Дроми има кафява копринена коса. Не и отнема много грижи а блести от великолепие. Носи я пусната. Често е права но понякога я къдри. Попринцип и отива всякак и не е от голямо значение. Има горе долу черна мека кожа и розови устни които подчертава с червило. Има големи и красиви скули. Очите и са кафяви но и чисти. Можеш да се огледаш в тях. Нейния стил е мебрежен. Носи изтъркани дънки стара блуза някой розова риза и шапчица с която изглежда типично тинейджърски. Носи доста герданчета и гривни с които прави старите тоалети да изглеждат нови и модни. Естествено не изпуска с дънките да носи и високи токчета в готинки цветове.

Цвят на очите: Кафяви

Цвят на косата: Кафяв

Височина: 1.70

Физическо описание: Дроми е висока с спортна фигора и слабичка.

Характеристика

Характерни особености: Момичето е притеснително не може да се сприятелява бързо и се тревожи че ако се сприятели с някой той накрая ще умре като всичките и роднини. Тъжна е и доста мрачна въпреки усмивката на лицето. Лесно се влюбва

Страхове: Страхува се от Смърта

Способности: Тя е услепително красива и може да контролира чуствата на хората точно като майка и Афродита.
/center]

[center]
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Анджела Колинс
Rank:Главна Ловджийка на Артемида
avatar

Брой мнения : 10
Join date : 05.11.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на полубог   Нед Ное 06, 2011 4:19 pm

Oдобрена ! ^^

_________________Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Лу Мартинез

avatar

Брой мнения : 1
Join date : 08.01.2012

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на полубог   Нед Яну 08, 2012 5:09 pm

Име: Лусинда Емили Мартинез

Прякор:Лу

Родители: Юпитер и Рейна Мартинез

Характер: Непредсказуема, винаги нещо си е наумила.Пълна с щури идеи и все забърква приятелите си в неприятности.Никога не е скучно с нея и е много забавна. Голяма самохвалка е и вечно се прави на мъжко момиче.Никога не можеш да я разбереш напълно.Лесно може да ти погоди номер.Всъщност в номерата и е скритият талант.Какво беше направила веднъж на 1-ви Април..., но това е друга история.Говори пълни щуротии, не е лесно нито да схванеш, нито да следиш мисълта й, защото сменя темите, като че е сменила инструмента с който говори.Освен това често сменя езиците от английски на френски и обратно.Малко хора говорят така.Често за да свърши нещо правилно, го прави на автопилот, т.е. прави го без да мисли, или по-точно докато мислите й блуждаят.С четири думи-сложен й е характерът. Иначе е мила и дружелюбна , малко си пада философ. Не говори много(„Тишина” по душа е), само за важни неща, но когато заговори, другите обикновено се вслушват. Мрази да се прави на нещо, което не е. Винаги е естествена. Много рядко някой я вижда с грим. Обича огнено-червеното, черното, синьото, сивото и други подобни цветове, което обаче не съотверства малко с нейния характер, защото е много тиха и добра, темпераментът и е даже по-нисък от нормалния. Малко е затворена в себе си, мрази лъжите. Обаче е готова да убие за приятел. Много добра съветничка е, нали е философ, и ораторка.История: Лу е родена в Рим, Италия. Майка й загива при самолетна катастрофа. Мести се при леля си Мари в Сан Франциско, когато била на 10. Леля й била напълно откровена с момичето и не скрила нищо. Когато станала на 11, Мари и казала, че баща й е Юпитер, римския върховен бог, тя изпаднала в шок. Не можела да повярва, но тази информация запълни празното място, което я глождело от години. След един месец си събира багажа и отива в Ню Йорк. Там намира много нови приятели и решава да отане там..

Допълнително: Лу е много сладичка, но външният и вид лъже. Тя е като тайфун с очи. Буквално, може да те разпердушини дори ако си и казал здрасти. Тя е с черно-кафява коса, която понякога е на кичури, и големи кафяви очи, обтамчени от гъсти, красиво извити мигли. Много се усмихва. Носи дрехите си според настроението, в което е. Има две хрътки- Аурум( на лат.aurum), означава злато, и Аргентум(на лат. argentum), което означава сребро. И да, кучетата наистина бяха в тези два цвята!

Снимка:профилна

Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Никея Адеос

avatar

Брой мнения : 5
Join date : 03.02.2012

Character sheet
Години: 14
БФФ: няма
Гадже: няма

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на полубог   Пет Фев 03, 2012 4:20 am

Име:Никея Адеос
Тълкуване на имената: идва от името на богинята Нике
Други имена/Прякори: Ники, Ади
Години:16
Семейство и приятели:родители -Атина и Питър Адеос, приятели- Пърси, Анабет, Талия, Гроувър, Тайсън
История:
Никея е родена в Манхатън, Ню Йорк на 1.1.1994 година. Нейният баща-Питър е историк и постоянно се местият на шест месеца в други страни. Когато станала на единадесет години била на училище и навън вижда някакви деца с шлемове и брони. Така ставали за нея странни неща всяка седмица. На 19 октомври тя премина от 5-ти в 6-ти клас. Там всички я приемаха като някоя, която е много по-разумна и по-добра от всички. През лятото тя и баща й се връщшат в имението им в покрайнините на Манхатън. Там тя има часни треньори по тенис, плуване, футбол, бойни изкуства и други спортове. Когато станала на шестнаийсет години тя видяла три момчета и едно момиче на възраст около седемнайсет се биха пред техния двор. Вече започна да си мисли, че е полудяла когато те дойдоха при нея да й кажат, че трябва да дойде с тях. Тя се съгласява, говори с баща си и тръгна за лагера.

Външен вид
Има красива черна коса, която често е вързана на опашка. Очите й са кафяви като дърветата. Висока е около 1,70. Облича се много готино. Усмивката й е много красива като лицето й. Личи си, че има добра форма и никога не боледува. Нейната кожа е нежна, но трудно може да я рани. Има прави крака и стройна фигура. Винаги е уверена в собствените си знания и малко е горделива.


Цвят на очите:кафяви

Цвят на косата:черна

Височина: около 1,70

Физическо описание:Много е мила и обичлива. Лесно се доверява. Има тяло на спортист, хубава усмивка и игриви очи.

Характеристика:Много е мила. Рядко показва лошата си страна, но когато стане това е лошо. Единственият й недостатък, е че лесно се доверява и винаги се жертва за приятелите си, които може и да я предадат.

Характерни особености: Много иска като порасне да бъде административен инженер, защото това е високоплатена професия в обикновенния свят.

Страхове:От нищо не я е страх.

Способности:Децата на Атина са изключително мъдри. Те могат да видят решението дори на най-сложния проблем и винаги имат план за действие. В битка са почти непобедими.

Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Айси Съндиьн
Rank:учител по Езда на Пегаси
avatar

Брой мнения : 8
Join date : 03.12.2012

Character sheet
Години: 16
БФФ: няма
Гадже: няма

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на полубог   Пон Дек 03, 2012 8:55 pm


Име: Айси Съндиьн

Тълкуване на имената: Означава свободен дух на древен елфски език

Други имена/Прякори: Нирвана, Айс, Айси, Сънди, Айси Сянката(по-долу е обяснено защо)
Години: 16-почти 17

Семейство и приятели: майка:Лейла Съндиън, баща: Посейдон

История: На седем години бяга от вкъщи. Майка й е апхеолог и често пътува. Оставене е на грижите на чичо си който я праща в пансеони а тя бага. В Тексас окончателно се отървава от стария си живит и среща мъж, който се оказва оцелял герой от лагер ''Юпитер'' той я води в лагера, но се разпира, че детето не е римско и поема грижите за нея. Научава я на стрелба с лък, езда на пегаси и коне, бой с меч и бой с кама. Когато най-накрая откриват ''Лагера на нечистокръвните'' той й подарява златно колие с капаче върте със символа на баща й и най-добрият му пегас - Найтфол. Заедно със Найтфол тя пристига в лагера, но по пътя огромен летящ змей я напада. Ранява ги тежко, но го побеждават. В лагера ги приветстват с усмивка и топлина.

Външен вид

Цвят на очите: Морско синьо-зелени

Цвят на косата: кестенява с леки червеникави къдрици които едвам се забелязват

Височина: 1,67 метра

Физическо описание: Силна и в добра физическа форма, гъвкава и с атлетично тяло. Висока и изящна.

Характеристика:Много мила, но ако я обидят може да съжаляват доживот. Уверена в себе си(твърде много), умна. Силата й е в лидерството и тактиката, но е и много добра в стрелбата с лък и ездата на пегаси. Трагична в мятането на копия(и без това не ги харесва) и въртенето на боздуган(много са тежки) може и да се бие с меч, но предпочита камата.

Характерни особености: Всяка нощ сънува немейският лъв(незнайно защо). Не е много разговорчива преди да се запознае с някой. Придвижва се много тихо и може да изчезне без никой да разбере. Мечтае да открие лаптопа на Дедал и да завърши проектите му. Както и да стане готвачка.

Страхове: Влечуги и насекоми,но не много само ако са по-големи от нея. Да не загуби приятел.

Способности
Могат да си общуват с конете и конеподобни животни. Контролират водата...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Пайпър Маклийн
Ръководител на хижата на Афродита,дъщеря на Афродита
Ръководител на хижата на Афродита,дъщеря на Афродита
avatar

Брой мнения : 249
Join date : 11.04.2010

Character sheet
Години: 19
БФФ: Анабет Чейс
Гадже: няма

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на полубог   Вто Дек 04, 2012 11:16 pm

Одобрена!Ако искаш да ти сменя името пиши на лично Smile
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://heroes-of-olympus.forum-motion.com
ВикторияБрой мнения : 1
Join date : 02.01.2013

Character sheet
Години: 16
БФФ:
Гадже:

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на полубог   Чет Яну 03, 2013 2:17 am

Име: Виктория Таймс

Тълкуване на имената: идва директно от Латинска виктория и означава победа (victory).

Други имена/Прякори: задължително и винаги Тори

Години:16

Семейство и приятели:родители:
божествен родител - Афродита
баща - Ричард Таймс

История:
Тори е родена в Лондон, Англия. Домът им беше в най-скъпия квартал в света - Кенсингтън Палас Гардънс. Там само няколко британци държаха къщи, други бяха на чужденци от Изтока. Всички смятали, че тя е родена с късмет, защото се е родила на първи август.
Когато става на тринадесет години тя открива под възглавницата си малко изписано с красиви калиграфски букви писмо. Беше писмо от майка й, макар и все още неизвестна. В него се разказваше за ,,Лагера на нечистокръвните'' и всичко относно това. Тогава тя щеше да разбере коя е майка й.
С началото на лятото дойде и заминаването на Тори за лагера. Не взе много със себе си, защото не знаеше много какво я очаква.
Щом стигна там, вече се бе запознала и с най-тънките подробности на гръцката митология. Всички я посрещнаха приветливо и още щом влезе в стаята с вечеврята около нея засия блясък. Всички я зяпнаха. Блясъка около нея трая няколко мига, които се сториха на публиката цяла вечност. После от тази златна мъгла излезе красиво високо момиче, с изящно оформена коса и красива рокля. Тори се очуди защо са я зяпнали после забеляза нещата по себе си. Опита се да ги развали, но моментално се оправяха. Накрая се отказа. Така разбра, че е дъщеря на Афродита, въпреки че много повече й прилягаше да е щерка на ловджийката - Артемида.

Външен вид:
Цвят на очите: светлокафяви

Цвят на косата:меденокестенява

Височина: около 1,75 - 1,80

Физическо описание: висока; слаба; атлетична фигура; красива

Характеристика: Хич не й подхожда да бъде дъщеря на Афродита. Тори е наистина красива и нежна като роза, но розата си има бодли, нали? Виктория е дива и свободолюбива. Обожава да язди кон. Много държи на честността и откровеността. Приятелите й биха я определили като изкусителна (във всичките значения), дива, свободолюбива нимфа. Винаги се облича стилно и всеки би казал, че някой ден ще стане една от Ангелите на Виктория Сикретс.

Характерни особености: Когато порастне иска да бъде една от моделите на Victoria's Secret.

Страхове: Мрази хората да я смятат за повърхностна и самонадеяна кучка.

Способности: Децата на Афродита притежават неземна красота и могат да контролират емоциите на хората. Страда от хиперактивност и има дислексия.

Снимка: Alessandra Ambrosio


Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
yoki_chan

avatar

Брой мнения : 4
Join date : 17.06.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на полубог   Вто Юни 17, 2014 6:04 pm

Име: Сирена Андерсън

Тълкуване на имената: Сирена- това е древногръцко митологично създание. Някои хора смятат, че сирените са големи птици с глави на жени, а други- полу-жени,полу-риби(подобно на русалките). Но и в двете предания се смята, че сирената е митологично създание-жена, което с песните си кара моряците да се давят в морето и да се разбиват в скалите.
Андерсън- Това е типична фамилия за семейство стрелци.

Други имена/Прякори: Сиси, Сис, Рен(изключително рядко), Слънчице, устатка
Години: 16

Семейство и приятели: Родители: Аполон и Лилия Андерсън
Приятели: Почти всички в лагера, но най-вече Талия Грейс, братята Стол и Лио Валдес. От по-възрастните е тренер Хедж, с който постоянно се будалка.

История: Още докато е била малка, Сиси е обожавала да пее, рисува и изобщо всичко свързано с проявяването на креативност и артистичност. Майка й рядко е успявала да разбере, че се е наранила, защото "незнайно" как тя винаги е можела да си борави с аптечката вкъщи и да се оправя с проблемните рани самичка. Лилия Андерсън не е знаела, че мъжа в когото се влюбила е бог. Тя си мислела, че името на Аполон е Пол Сънсет- известен доктор, с който се запознали, докато той ѝ помагал със счупения ѝ крак.
  Когато Сиси навършва пет години, майка ѝ почива в пожар и тя е оставена на грижите на лудата си баба, от която избягва, но не след дълго пак я намират. На шест баба ѝ почива от естествена смърт и Сирена е оставена в дом за сираци. В училището в дома за сираци, нейната артистичност ѝ е помагала да избяга от някой скучен час (предимно математиката, в която няма и капка креативност), правейки се, че я боли корема, главата или нещо друго. А знанията ѝ за симптомите на каквито и да било болести също не са ѝ били излишни. След четири мъчителни години, пълни с опити за бягство, тя най-накрая успява и се маха от там. Извадила късмет, тя среща сатира Глийсън Хедж, който я отвежда в лагера. Когато се запознава с Лио Валдес, първоначално тя страни от него, след като разбира за способностите му да контролира огъня, защото ѝ напомня за смъртта на майка ѝ. Ала с времето това отминава.

Външен вид: Сиси има дълга, вълниста руса коса, която редовно прави на кок, връзва на опашка, изправя я и какво ли още не. Има светла, мека кожа, синьо-сиви очи, като спокойното обедно небе. Устните ѝ са червеникаво-розови, а на лицето ѝ рядко може да отсъства нейната топла, но често и саркастична, усмивка.

Цвят на очите: Синьо-сиви

Цвят на косата: Руса

Височина: 1.59m

Физическо описание: нормален ръст, атлетична фигура, слаба

Характеристика: Във всички отношения, може да се каже, че Сиси си е чисто женско превъплащение на слънцето. Ала слънцето понякога пари, а в нейния случай- не просто "понякога", а почти винаги. Като човек я погледне, може да очаква, че приятели са ѝ някои от децата на Афродита, Деметра, Ирида или накратко почти всички, но не и пакостливите братя Стол, енергийната топка Лио Валдес или буйната Талия Грейс. Но след като я поопознаят, всички разбират, че това е перфектната компания за самата нея. Все пак, тя обожава да се будалка с останалите, да прави малки номерца, от които останалите обитатели на хижата на Аполон доста страдат. Но въпреки всички, те винаги ѝ прощават. Също трябва да се спомене и факта, че тя е изключително саркастична особа, но има и много редки моменти, когато тя става срамежлива и нежна, точно каквато и изглежда на външен вид. Ала ядосаш ли я, трябва да си подготвен да посрещнеш една огромна, слънчева експлозия.

Характерни особености: Обожава момчета близнаци(смята го за забавно, особено, ако вземат, че направят номера с огледалото) , обича тако.  Мечтае някой ден да стане една от учителките в лагера, по възможност по лечение и стреляне с лък.

Страхове: Да изгуби новото си семейство, насекоми(за което много ѝ се смеят), да разочарова хората на които държи, да стане безпомощна

Способности: Децата на Аполон са артистични и красиви. Имат способността да лекуват ,стрелят с лък невероятно точно и музиката им може да омагьоса всеки.

Допълнително: Сиси има златисто-сребърен ластик, който като се опъне се превръща в лък, а фрукетите в джоба ѝ стават на стрели, щом се допрат до него. ( подарък от баща ѝ за идването в лагера и единадесетия ѝ рожден ден)

Снимка:

Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
arya7Брой мнения : 1
Join date : 20.08.2014

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на полубог   Сря Авг 20, 2014 3:55 pm


Име: Рона Уилсън

Тълкуване на имената: Рона *от келтски* означава смел/могъщ

Други имена/Прякори: Уил или просто Рона, много рядко и то само някои хора я наричат Рони
Години: 17

Семейство: Зевс и Фрея Уилсън + брат й - Конър Уилсън                
Приятели: сестра й Талия, братята Стол, Силена Берегард и Нико ди Анджело

История: Рона е родена и израстнала в Шотландия с майка си и брат си Конър, но когато е на 9 се местят в Америка, защото майка и получава повишение в работата си...Рона не е искала да се мести, но е нямала избор...Там тя тръгва на училище и се запознава с много хора, но един ден, когато е на 12 се случва нещо странно - Рона се прибира от училище когато чува странен шум и водена от любопитсво решава да провери..вижда едни страшни създания, които летят над града и вият, вижда и едно малко сладко коте....тя обича животни, затова се приближава, мислейки, че създанията няма да я забележат, но уви те се спускат към нея с остри нокти...тя се паникьосва и тръгва да бяга, но те я настигат..и тогава затрещяват гръмотевици и се извива буря. Рона побягва към тях и когато се прибира изтощена вкъщи забелязва, че котето я е последвало...Вечерта у тях се появява непознат мъж, когото майка и представя като баща и..и така Рона разбира за лагера и необикновеното си потекло

Външен вид: Рона е висока и стройна, изглежда слаба, въпреки че не е така...

Цвят на очите: Сиви, изглеждат буреносни, когато е тъжна

Цвят на косата: Червеникаво-кафява, дълга до раменете и начупена

Височина: 1,80

Физическо описание: Обича татуировките и има една на раменете-абстрактен орел, като символът на баща и, обикновено носи косата си на опашка

Характеристика: Тя е приятелски настроена, но не се сприятелява бързо и малко хора я познават добре...но всички я уважат заради интелигентността и лидерските и способности, обжава фехтовката и ездата, обича когато язди да усеща вятъра в косата си

Характерни особености: Много е инатлива и почти никога не си признава, когато е сгрешила нещо, любопитна и обожава животните, особено котето, което срещна когато беше на 12, умна и саркастична, не понася да я лъжат и трудно се влюбва

Страхове: Страх я е от пожари, от огън

Способности на децата на Зевс/Юпитер:
Децата на Зевс могат да контролират времето и мълниите изключително добре.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на полубог   

Върнете се в началото Go down
 
Създаване на полубог
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Demigods - The Return :: Начало :: Герои-
Идете на: